Trei aparate de ventilaţie portabile, achiziţionate pentru spitalul din Carei

Social

Trei aparate de ventilaţie au fost livrate, vineri, Primăriei municipiului Carei, urmând să fie folosite pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu COVID-19 de la spitalul suport din localitate, a informat administraţia locală.

„Trei aparate de ventilaţie portabile au fost livrate în cursul zilei de azi (vineri-n.r.) Primăriei Municipiului Carei. Valoarea unui asemenea aparat este de circa 10.000 de euro. Cele trei aparate de ventilaţie vor ajunge în dotarea Spitalului Municipal, fiind de o importanţă vitală în tratarea pacienţilor cu coronavirus. Fiind portabile, aceste aparate pot fi mutate în saloanele spitalului, în funcţie de necesităţi. De asemenea, pot fi instalate chiar şi pe autospecialele Ambulanţei. Primăria Carei continuă dotarea Spitalului Municipal Carei, desemnat spital suport în tratarea pacienţilor cu COVID-19”, a precizat Primăria Carei, pe Facebook.

În judeţul Satu Mare au fost confirmate 53 de cazuri, din care 21 de vindecări şi şase decese. În carantină se află 239 de persoane, iar în autoizolare la domiciliu – 208 persoane. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.