PSD a depus lista cu candidaţii din municipiul reşedinţă

Politic

Reprezentanţii organizaţiei municipale PSD Satu Mare au depus duminică, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie 32, lista de candidaţi pentru alegerile locale din 27 septembrie, fostul primar Dorel Coica fiind candidatul formaţiunii pentru un nou mandat.

„Am luat hotărârea să candidez pentru un nou mandat la funcţia de Primar al Municipiului Satu Mare pentru că, având structura şi educaţia de medic militar, îmi place ca o treabă începută să fie dusă la capăt. Am demarat proiecte pentru oraşul nostru care nu au fost continuate sau au fost chiar abandonate de actuala conducere. Doresc să le reiau, să le finalizez şi să dezvolt noi proiecte care să facă din Satu Mare un oraş cu care să ne mândrim. Haideţi să facem MARE Satu Mare”, a declarat Dorel Coica, conform unei postări pe pagina de Facebook a partidului.

Echipa propusă pentru Consiliul Local este deschisă de către senatorul Gabriel Leş, fost ministru al Apărării, urmat de Dorel Coica, de fostul inspector şcolar general Călin Durla şi actualul lider al consilierilor PSD din Consiliul Local, Ciprian Crăciun. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.