Spectacol de improvizație în Sala Mare a Teatrului de Nord

Social

Joi 22 noiembrie 2020, de la ora 19.00, campionii noștri la improvizație vă provoacă să vă aventurați în lumea poveștilor inventate și să participați activ cu propuneri și idei la un nou SPECTACOL IMPROVIZAT, un spectacol la care actorii și spectatorii lucrează cot la cot. 
Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

Improvizatori: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru,Andrei Gîjulete și Andrei Stan.
Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust, inteligent,amuzant și dinamic!

Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 20 lei (studenți, elevi, pensionari)
Rezervări și bilete: Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6
Telefon: 0261712106 | Program: de la 10.00 la 17.00 și cu o oră înainte de începerea spectacolului.
www.teatruldenord.ro
https://www.facebook.com/teatrul.denord/

Teatrul de Nord Satu Mare își întâmpină spectatorii în condiții de deplină siguranță. Distanța între scenă și public respectă regula de 3 m, iar locurile în sală sunt organizate conform normelor de distanțare. Accesul spectatorilor în spațiul destinat publicului este permis doar după triajul observațional realizat prin măsurarea temperaturii cu termometru non-contact.
Intrarea în teatru se face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m și a marcajelor amplasate. Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în clădirea teatrului, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea acesteia. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de instituție. Se vor respecta fluxurile
de intrare/ieşire, stabilite în vederea asigurării distanţei fizice.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.