Număr unic de ajutor pentru persoanele vulnerabile

Social

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare, în parteneriat cu Organizația Caritas Dieceza Satu Mare, Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare-Máltai Szeretetszolgálat Szatmárnémeti, Centrul de Servicii Sociale „Acoperământul Maicii Domnului”, Fundatia Hans Lindner și Crucea Roșie Satu Mare vin în sprijinul persoanelor vârstnice (peste 65 de ani) care nu au aparținători și au domiciliul sau reședința pe raza municipiului Satu Mare.

În acest sens va funcționa o LINIE VERDE (0748-109-853), începând din data de 17.03.2020 în intervalul orar 8.00-18.00 de luni până joi unde se vor prelua solicitări în vederea sprijinirii efectuării cumpărăturilor săptămânale constând în alimente de strictă necesitate și medicamente pe baza prescripției medicale. Livrarea este GRATUITĂ, iar beneficiarii, persoane domiciliate în municipiul Satu Mare, suportă numai costurile produselor. Solicitantul va semna o declarație pe propria răspundere că nu are aparținători care să îi sprijine.

Telefonul alocat acestui serviciu este 0748-109-853 în intervalul orar 8.00-18.00 IMPORTANT: Dacă nu ați sunat la numărul pus la dispoziție de Primăria nu deschideți ușa la persoane care se oferă să vă facă cumpărăturile. 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.