Investiţii de 18 milioane de lei programate în acest an la Spitalul Judeţean Satu Mare

Economie

La Spitalul Judeţean Satu Mare se vor face în acest an investiţii în valoare de 18 milioane de lei, preşedintele CJ, Pataki Csaba, afirmând că unitatea medicală nu a avut niciodată o sumă atât de mare pe partea de investiţii.

“Spitalul Judeţean primeşte de Ministerul Sănătăţii 16 milioane de lei pentru lucrări aflate în licitaţie încă de anul trecut. E vorba de o extindere modulară pentru secţia de urologie, reabilitarea în totalitate a secţiei de terapie intensivă şi de relocarea şi recompartimentarea, în locul urologiei, a secţiei de neurologie, după încheierea contractelor de execuţie, care se vor încheia în trei săptămâni. Ei primesc 16 milioane de la Ministerul Sănătăţii, două milioane de la noi, asta înseamnă că au pe dezvoltare 18 milioane de lei. Niciodată Spitalul Judeţean nu a avut 18 milioane de lei pe partea de dezvoltare de infrastructură”, a spus Pataki Csaba.

Spitalul Judeţean mai are în avizare un proiect pentru construirea unui nou corp de clădire de şase etaje, modernizarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe şi crearea unui centru Stroke. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.