Cineplexx Satu Mare, primul cinema de tip multiplex din oras a fost inaugurat

Divertisment

Satu Mare continuă să atragă noi investiții! Primarul municipiului, Kereskényi Gábor, a participat joi, 12 septembrie, la lansarea Cineplexx Satu Mare, un nou cinematograf de tip multiplex, cu cinci săli, aparținând unui mare lanț internațional, cu circa 60 de cinematografe în 12 țări. Cineplexx este de asemenea o investiție directă, confirmând astfel faptul că Satu Mare a devenit o destinație atractivă pentru investitorii internaționali și este deja un pol regional de dezvoltare economică.

„Am participat, ca reprezentant al municipalității, la lansarea Cineplexx Satu Mare, un nou cinematograf de tip multiplex, cu cinci săli, aparținând unui mare lanț internațional, cu circa 60 de cinematografe în 12 țări. Cineplexx le va oferi cetățenilor noștri posibilitatea de a se bucura de cea mai bună tehnologie de cinema existentă pe piață la ora actuală, precum și de cele mai noi și mai așteptate filme. Noul multiplex reprezintă încă o investiție majoră în orașul nostru, care le va oferi tuturor sătmărenilor ocazia de a-și petrece timpul liber vizionând filme la cele mai înalte standarde de calitate și confort. Deoarece este construit de la zero și nu prin preluarea unor active existente, Cineplexx este de asemenea o investiție directă, confirmând astfel faptul că Satu Mare a devenit o destinație atractivă pentru investitorii internaționali și este deja un pol regional de dezvoltare economică. Vă aștept așadar să ne bucurăm împreună, pentru prima dată la Satu Mare, de filme cu tehnologii de vârf, precum 4K şi RealD 3D şi sistem de sunet Dolby Atmos!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Amplasat la ultimul nivel al complexului comercial Shopping City, Cineplexx aduce la Satu Mare cinci săli cu ecrane ultraperformante și peste 700 de locuri în total. Este primul cinematograf din România care oferă fotolii speciale pentru cupluri, precum și scaune cu confort sporit de tip Premium și Deluxe.

„Suntem mândri că Cineplexx deschide primul multiplex de ultimă generație construit la Satu Mare”, declară Christof Papousek, managing partner și Chief Financial Officer al Cineplexx International. „Cu o investiție de 3 milioane de euro, acest multiplex le va oferi spectatorilor ocazia de a trăi experiența captivantă a vizionării unui film așa cum doar la cinema este posibil: cu imagini strălucitoare, efecte 3D spectaculoase, un sunet de o calitate fără rival și condiții excepționale de confort.”

De asemenea, spectatorii sătmăreni vor putea urmări filme proiectate pe un ecran RealD Ultimate, primul de acest gen din România. Printre premierele toamnei de la Cineplexx se numără „It: Chapter Two”, „Once Upon a Time in… Hollywood”, „La Gomera”, „Rambo: Last Blood”, „Ad Astra”, „Joker”, „Maleficent: Mistress of Evil”, „The Addams Family”, „Terminator: Dark Fate”, „Frozen 2″ și „Star Wars: The Rise of Skywalker”. În curând vor fi disponibile și filme dublate în limba maghiară.  Programul complet al filmelor va fi publicat și permanent actualizat pe site-ul cineplex.ro.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.